Contacte

Equip Hort Digital

Ricardo Torres
Director del projecte Hort Digital i coordinador de projectes relacionats amb educació i aprenentatge. Col·laborador amb altres organitzacions com Serveis Territorials del Baix Llobregat, el Centre d’Estudis Jurídics i Formació Especialitzada de la Generalitat de Catalunya i Beyond Distance Research Alliance, de la Universitat de Leicester (Regne Unit). Desenvolupo línia d’investigació sobre Personal Learning Environments i participo en conferències i congressos a nivell nacional i internacional.

 

Alba Ortiz
Membre de l’equip del projecte Hort Digital. Multimèdia de professió i entusiasta de l’educació. L’hort és un espai perfecte per fussionar aquestes dues branques professionals, tot ideant i dissenyant amb el professorat nous projectes d’activitats per treballar amb els alumnes.

 

 

Rafael Martín
És part de l’equip de l’Hort Digital. L’aplicació de les TIC en educació provoca l’anàlisi del desenvolupament de la Xarxa. Veure com l’adapten els professors i estudiants a les seves necessitats permet fer exercicis de prospectiva.

 

 

 

E-mail: hortdigital@citilab.eu

Telèfon (Citilab): 93 551 06 60 Ext. 264